Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Återställa en gammal brons Fitting skrov

Eftersom brons är en legering av tenn och koppar, är det en metall som inte rostar. Det gör processen att återställa brons beslag båtskrov mycket lättare, eftersom du inte behöver ta bort oxidation som skulle finnas på rördelar tillverkade av ett material såsom stål. I nästan samtliga fall är allt som kan vara nödvändigt att ta med brons beslag tillbaka till sin forna glans en snabb polera med en ren trasa och ett brons rengöring pasta. Saker du behöver
Skruvmejsel
bakpulver
tandborste
vatten
Rena trasor
Brons polska
Bomullsswabs
Visa fler instruktioner

1

Avlägsna brons montering från båtens skrov med en skruvmejsel. Tänk på att när du polera montering, ska du också vill polera skruvskallarna.
2

Avlägsna eventuell bebyggda smuts eller skräp från brons skrovet med hjälp av en tandborste, vatten och bakpulver. Med montering rengöras, köra rent vatten över den för att tvätta bort den bakpulver och extra smuts. Skölj ut tandborsten.
3

Applicera en liten mängd av brons polish till en ren trasa, och torka sedan av skrovet kraftigt tills du har tagit bort vanära från ytan, visar den ljusa bronsoxid nedanför.
4

tillämpa vissa av brons polish till borsten på tandborsten och skrubba ytan av beslag där det finns några svåra att nå områden. Om du inte skrubba montering, kommer ni att sluta med svarta fläckar i små områden där man inte kan polera brons med trasan. När klar, snabbt skölja polish från ytan av armaturen med rent vatten.
5

Buff ytan av båten skrovet med en ren trasa för att polera ut kvarvarande haze som fortfarande kan vara där . Använd en bomullspinne för att rensa ut eventuella kvarvarande polish i de mindre skrymslen passande att du var tvungen att rengöra med tandborsten. När du har slutfört polering, installera om mässingskopplingen på båtens skrov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104563.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.