Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur du ställer Trim på en utombordare

Processen med att sätta trim för en utombordsmotor justerar motorn för att hitta rätt nivå för att få planet. När en båt är på planet, det sitter nivå och i den optimala positionen för att flytta effektivt genom vattnet. En båt som inte är på plan verkar "plöja" genom vattnet med fören på båten sticker upp i luften. En utombordare kan trimmas manuellt eller automatiskt med en hydraulisk lutningsmekanism. Instruktioner
1

Bestäm hur många människor kommer att rida i båten. Sedan fördela vikten jämnt från framsidan till baksidan. Starta båten i vattnet.
2

Trimma eller justera utombordaren till det nedre läget och sedan starta båten. Ta tag i handtaget på motorn och låsa upp spärren för att justera vinkeln på utombordaren.
3

Öka hastigheten på båten och trimma upp motorn långsamt tills båten når planet.

4

Tryck ned handtaget för att justera trim av utombordaren.
hydr
5

Bestäm hur många människor kommer att att rida i båten. Fördela vikten jämnt från framsidan till baksidan. Starta båten i vattnet.
6

Trimma eller justera utombordaren till det nedre läget och sedan starta båten. Tryck på trim switch knappen på gasen för att flytta utombordaren till det nedre läget.
7

Öka hastigheten på båten och trimma upp utombordaren långsamt, med trim switch knappen på gasen, tills båten når planet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103456.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.