Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man laddar Exide Marine Batterier

Exide marina batterier är djupt cykel batterier för att driva trolling motorer, djup Finders och lampor i en båt. En djupt cykel batteri ger en liten mängd el för långa timmars tid utan en generator för att regenerera batteriet. Bilbatterier levererar en explosion av energi för att starta en bil och sedan regenerera sig från generatorn makt. Saker du behöver
Skiftnyckel
Board
Flat skruvmejsel
Destillerat vatten
Automatisk batteriladdare
Visa fler instruktioner
1

Place en skiftnyckel på den svarta negativa batteri klämman. Vrid skruven moturs för att lossa och ta bort klämman. Upprepa detta steg för att ta bort röda positiva batterikabeln.
2

Dra upp batteriet och ut ur båten och placera den inomhus på ett bräde.
3

Placera en flat skruvmejsel under en battericell mössa och bända bort det. Upprepa denna procedur för att ta bort varje lock. Tillsätt destillerat vatten till varje batteri cell som har en nivå som understiger de metallplattor inuti. Fyll varje cell för att täcka metallplattor och ersätt locken genom att trycka ner dem ordentligt.
4

Ställ en automatisk batteriladdare nära batteriet. Fäst den svarta kabeln från batteriladdaren till den negativa batteripolen. Klipp den röda kabeln från batteriladdaren till den positiva batteripolen.
5

Anslut laddaren till ett vägguttag och slå på batteriladdaren. Vrid brytaren till rätt spänning som är noterat på batteriets etikett. Den automatiska batteriladdare släcks när batteriet är fulladdat.
6

Sätt på batteriladdaren och ta bort de röda och svarta ledningarna från djupurladdningsbatteri. Ersätt den i båten och ersätta de negativa och positiva batterikablarna på polerna. Dra åt klämmorna genom att vrida den medurs bultarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103395.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.