Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man installerar Pontoonfartyget Covers

Pontonbåtar är utformade för att vara stabil och rymlig med en stor, öppen och platt yta, perfekt för avkoppling på sjön. Men när de förvaras utanför, samlar detta område barr, löv och smuts. Omfattar ponton båten förhindrar uppbyggnad av detta skräp och gör sig redo för båtsäsongen lättare. Dock måste båten locket monteras korrekt för att hålla genom lågsäsongen. Saker du behöver
Pontoonfartyget täcker iPhonen täcker remmar
bärstolpe
Visa fler instruktioner
1

Köp en lämpligt dimensionerad båt täckning för din båt. Antingen köper man gjort för din båt från en återförsäljare eller ha en skräddarsydd.
2

Infoga pontonbåt lockstöd stolpar i bäraren hål i däcket genom att sätta in de smala ändarna i hålen. Observera att inte alla båtar har dessa poler. Ponton båtar med öppna däck kommer att ha en eller två stöd hål.
3

Skjut ponton båt täcka över fartyget från början till slut. Dra sedan de sidor av locket ner över sidorna av båten. Placera kåpan så en lika stor mängd av tyg är på vardera sidan av båten.
4

Fäst ponton remmar Båtöverdrag till ramen på släpet eller båten, beroende på konfiguration. Vissa båtkapell är utformade för att säkerställa att släpet medan andra säkra på båten själv. Wrap remmarna runt och tillbaka genom spännet. Sedan dra dem hårt.
5

Justera luckan efter behov och dra remmarna hårt på motsatta sidor tills locket är i linje och monteras över hela båten. Kontrollera luckan för snugness runt botten och se till att varje band spänns och tryggt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103588.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.