Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man tar bort Marine Mätare

Marina mätare som används på en båt har typiskt en gas mätare, en varvräknare och en timmätare. Om du har vatten tränger in i tätningen av en mätare eller mätaren inte fungerar kommer det att behöva bytas ut. Du kan göra detta genom att ta den gamla mätaren ur båtens mätarpanel. Avlägsnandet av marina mätare kommer att kräva några vanliga verktyg som du kan ha i din verktygslåda. Saker du behöver
Wrench
Nut driver
Platt-head
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna batterifacket på din båt. Hitta och koppla den negativa batterikabeln med en skiftnyckel.
2

Ta bort skruvarna på framsidan av mätarpanel med skruvmejseln. Dra på panelen för att komma åt baksidan av mätarna.
3

Leta klippet eller metallband som används för att fästa mätaren. Ta bort muttern på metallband med mutterdragare. Bänd bort klippen med platt skruvmejsel.
4

Pry på kanten av mätaren för att avsätta den från panelen. Dra mätaren ur panelen så långt det går. Gör en anteckning av trådarna som är anslutna till baksidan av mätaren. Dessa kommer att hjälpa när du är redo att installera en ny mätare.
5

Koppla loss kablarna från baksidan av mätaren genom att dra tråden leda bort från terminalen. Om en ledning är hårt kopplad till mätaren, spåra kabeln till den elektriska blocket. Koppla bort sladden från blocket.
6

Upprepa denna process för att avlägsna andra mätare från mätarpanel av din båt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104763.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.