Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man går med en kätting

Delta i en ankarkätting tillsammans åstadkommer den gamla devisen att ingen kedja är starkare än sin svagaste länk. Frestelsen att ta det billigaste och enklaste vägen skall undvikas vid säkerhet och egendom förlust står på spel. Rostbeständig metall skall användas för länken. Storleken på båten och de omständigheter under vilka ankaret kommer att användas också är viktiga considerations.The genomsnittliga helgen hantlangare kan gå med en ankarkätting i ungefär en timme. Saker du behöver
Skyddsglasögon
vridlänk, att matcha kedjestorlek Sida 2 Lap länkar, för att matcha kedjans storlek
Hammer
Stort skruvstycke
Visa fler instruktioner
1

Sätt på ett par skyddsglasögon. Placera en vridbar för att matcha storleken på kedjan på toppen av ett skruvstycke och glida ett varv länk av samma storlek på varje ände av det genom sina slingor.
2

Placera vridbar med lap länkar bifogas, mellan de två delarna av ankarkätting som skall förenas. Trä på varvet länkar genom sista kedjelänk av varje.
3

Placera antingen lap länk i städet käkarna och stänga käftarna tills länken böjs tätt över sig själv, och stängde ordentligt på den vridbara och kedjelänk. Fäst den andra länken på samma sätt.
4

Placera svivel och länkar på toppen av städet och kontrollera var och en för att säkerställa att den är helt stängd. Tryck på lap länkar tätare stängs med hammaren, med hjälp av skruvstäd som ett städ, om de inte är helt stängda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103929.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.