Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man lyfter en Boston Whaler

En Boston Whaler är ett varumärke av motorbåt som kännetecknas av en skum-kärnhus glasfiber skrov med en utombordsmotor och center styrpulpet. De är tillverkade i USA av Boston Whaler, Inc. Du behöver en båt lyft för att höja din Boston Whaler ur vattnet för lagring, underhåll eller reparation. Det finns många olika typer av Boston Whalers och luft liftsystem på marknaden. Den Boston Whaler 305 Conquest använder typiskt systemet AirBerth lyft. I en kort tid och med lite uppmärksamhet på detaljer, kan du lyfta din Boston Whaler 305 Conquest med AirBerth. Saker du behöver Flighter Boston Whaler
AirBerth Boat Lift
Visa fler instruktioner
lyfta Boston Whaler 305 Conquest med en AirBerth
1

Sänk dina AirBerth båt hiss i vattnet bredvid bryggan. Se till att din Boston Whaler dras bort från kajen. Din båt
2

Dock över AirBerth genom styrningen mellan förtöjning guider. De förtöjning guider är två långa bitar av gummi som sticker upp ur vattnet. Din Boston Whaler babord och styrbord passar ordentligt mellan förtöjning guider.
3

Fäst AirBerth positionering linor till Boston Whaler. De två positionering rep fäster 2 krokar på aktern på båten som ligger på babords och styrbords sida.
4

Ta de 2 rören fästa fläkten rutan och placera dem över det fria kontroller på din båt hiss. Fläkten box är den vita, boxas luftpump som medföljer AirBerth hiss. Luften kontrollerna är på AirBerth i fören på båten. Var noga med att vrida och låsa tillbehören luftslang, i slutet av fläkten rutan rören på plats genom att dra upp de bifogade klämmorna.
5

Pump luften i de primära tuberna genom att trycka två knappar ovanpå fläkten rutan. Kontrollera att pumpen är ansluten till ett vanligt uttag för ström. Eftersom rören nedsänkta i vattnet fylls med luft kommer AirBerth lyfta din båt fören först. Det tar ungefär 3,5 minuter för att helt lyfta din båt.
6

Dra ut Boston Whaler s avgas slutrör ur vattnet genom att dra linorna fästa vid dockning av AirBerth. Fäst repen till cleat placerad under AirBerth logotypen på båten hissen.
7

Stäng av fläkten rutan genom att trycka på 2 knappar på ovansidan av lådan. Ta bort de 2 kopplingar luftslangen från luftreglage genom att sänka klämmorna och vrida av slangkopplingen. Byt slangkopplingar med luftstyrsystemet caps ligger bredvid luftregleringsspjäll öppningar. Nu är din Boston Whaler lyfts och klar för transport.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103374.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.