Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur att rädda en båt

När du är ute på vattnet och vatten kommer in i båten, bör din första tanke vara att få hjälp, och att få alla ombord på ett säkert sätt. När du är i en säker position är det dags att oroa sig för vad man ska göra om din båt. Kustbevakningen eller andra myndigheter räddningstjänst, guidar dig att avgöra om din båt är en fiberkabel eller bärgning situation. Saker du behöver
Bärgning båt Hoist band eller flotation band
Visa fler instruktioner
1

ringa ditt försäkringsbolag eller kontrakterade bogsera företag. Bogsering är billigare än bärgning, och är oftast bestäms av om det finns risk för fullständig förlisningen, ett hot mot miljön, sannolikheten av fara för andra och om räddning är frivilligt, och inte förbeställt, vilket innebär att båten rusades att förstöra den. Ett annat skäl en båt anses vara en bärgning är om det finns risk för att läckande olja eller bränsle, starta en brand eller slå ett rev. Så länge det inte finns någon fara för andra eller miljö, och båten är inte troligt att explodera eller fatta eld, kan det oftast dras till en destination som ska avlägsnas från vattnet.
2

Kontrollera ditt försäkringsskydd om båten är helt under vattnet och på botten av ett vattendrag. Tänk på att många områden kräver att du tar bort eventuella sjunkna fartyg för att undvika skador på miljön eller skapar undervattensbruk risker för andra båtägare. Eftersom vattnet bärgning är komplicerade och farliga, de flesta försäkringsbolag täcker återhämtningen under deras politik. Om du inte har försäkring du kanske vill vidta åtgärder för att få det själv i stället drabbas de höga kostnaderna för hämtning.
3

Rädda ett helt nedsänkt båt med stor omsorg. Även en båt under vattnet vid bryggan är farligare än en delvis nedsänkt båt som du kan ta och koppla från ovan vatten.
4

Dive ner till båten med dina bärgning band. Dessa kan vara flotation band som är tömda och placeras under skrovet på den sjunkna båten, eller webb, nylon eller poly remmar som går under skrovet och fäst med krokar för att lyfta kärlet ovanför vattnet
5 Pumpa band när man använder uppblåsbara slang att ta upp båten. När uppblåst dessa band stiger och de bär last upp till ytan för att flyta på dem. När dessa band är säkra och vattnet är lugn som i en liten sjö, eller lugn flod, kan du ens bogsera båten till land genom att haka båten till en annan och dra medan det flyter på banden.
6

Använd en vinsch om du inte har flotation band att ta båten upp till ytan. Ladda kärlet på en bärgning båt. Denna båt är stor nog att rymma den bärgade båten ombord, eller hissa den bakom och bär den till sin destination. I båda situationerna en lyftanordning drar upp båten från botten av remmarna runt sitt skrov.
7

Dump eller dra båten till en ny plats. Om bärgning är i en sjö eller älv och lokala behörigheten avgör sjunkna fartyg måste tas bort, dra den bärgade båten till en strandlinje där det kan bli hissas upp ur vattnet, eller till en hamn där en hiss finns, beroende på vilket som är närmast. Om bärgning är en del av en stor mängd vatten som kräver avlägsnande att skydda lokala djurlivet eller andra båtägare och dykare, ta båten upp till ytan för att beröva den av farliga material såsom bensintankar, och andra bränslen, sedan dra ut till de djupaste delarna av vattnet och låt båten sjunka till botten på en säker plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103689.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.