Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man använder WD40 för rengöring Plugs Boat Spark

WD-40, även känd som vatten Deplacement-40, är ​​en substans som smörjer och laddar mekaniska och elektriska komponenter. Ämnet kommer i en sprayburk och finns på hårdvara, auto utbud och byggvaruhus samt online. WD-40 kan också ta bort olja och smuts uppbyggd från båtens tändstift, vilket kommer att resultera i en total motor uppsving. Ämnet skadar inte båtens el-och förbränningssystem, inte heller inga rester på båtens tändstift. Saker du behöver
Spark tång plug boot eller kläpp
arbetshandskar Sida 2 mjuka trasor eller trasor
Tändstiftshylsa: 5/8 tum förlängd
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Leta tändkablarna på toppen, botten eller på sidan av båtens motor. Varje tråd kommer att vara svart eller grå till färgen och har en svart känga i slutet täcker toppen av varje tändstift installeras inuti båtens motor.
2

in kroken i slutet av en rad gnista tång plug boot eller kläpp (tillgänglig på automatisk leverans och järnaffärer), under slutet av det första tändstiftet tråd mössa du vill ta bort. Bär arbetshandskar för att hålla händerna rena. Dra verktyget försiktigt upp för att frigöra boot från toppen av tändstiftet. Addera 3

Torka botten av tråden lock med en mjuk trasa eller trasa för att ta bort olja och smuts. Sätt i en 5/8 tum förlängd tändstiftshylsa på en hylsnyckel. Flytta svart eller silver strömbrytaren på baksidan av hylsnyckel till positionen så att verktyget roterar moturs.
4

Sätt i kontakten på skiftnyckel på tändstiftet och tryck nedåt tills hylsan passar tätt på kontakten. Vrid hylsnyckel moturs för att skruva ur tändstiftet. Ta bort tändstiftet från vägguttaget när den är fri från motorn.
5

Håll tändstiftet över en trasa eller trasa och spraya botten av pluggen generöst med WD-40. Du kommer att se olja, smuts och skräp börjar att rinna av pluggen. Torka pluggen ordentligt med en mjuk trasa eller trasa.
6

Upprepa steg 5 tills tändstiftet är helt ren. Sätt tillbaka tändstiftet, dra åt pluggen för hand. Vrid omkopplaren på baksidan av hylsnyckel medurs läge. Sätt i stickkontakten på tändstiftet och vrid nyckeln tills du känner motstånd.
7

Spray en skvätt WD-40 i slutet av tändkabel, sedan knäppa trådens locket på gnistan plugg. WD-40 kommer att täcka den övre delen av tändstiftet och hjälpa leda elektricitet genom tråden.

Upprepa steg 2 till 7 för varje tändstift du vill rengöra med WD-40.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104086.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.