Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur resa med Ship to England

Att resa med skepp till Förenade kungariket från någon annanstans i Europa är relativt okomplicerad. Dagliga färjor avgår från Holland, Frankrike, Irland, Spanien, Tyskland och Skandinavien. Kryssningsfartyg avgår också från dessa länder. När det gäller resor till Storbritannien från länder utanför Europa, flera kryssningsrederier seglar direkta rutter från USA, Kanada, Karibien och Medelhavet. Vissa lastfartyg tar även passagerare ombord för en bråkdel av priset befallt av de flesta reguljära passagerarfartyg. Saker du behöver
Pass
Visa (om icke-EU-medborgare)
Visa fler instruktioner
1

Köp din biljett i förväg, antingen online eller via telefon , om du vill resa med färja från ett annat europeiskt land vid en viss tidpunkt. Du kan också köpa en biljett direkt vid hamnen, om utrymme finns fortfarande tillgänglig. Om inte, kan du behöva vänta på nästa tillgängliga korsning. De mest populära färjelinjer inkluderar P & O Ferries, Brittany Ferries, Norfolkline, Stena, Baleria och Scanline. Stugorna finns på natten resor. De större färjorna har alla barer, restauranger och taxfree-butiker, vissa har en biograf och barnunderhållning centrum. Kommer fram minst 30 minuter före avgångstid eller en timme om du tar bilen ombord.
2

Boka en kryssning på en av de många liners, såsom Cunard, P & O och Carnival. Tider och priser varierar, beroende på var du seglar från. En enkelriktad passage från New York till London börjar på runt $ 3000 och tar 6 dagar. Segling från Lissabon, Barcelona eller Gibraltar till Southampton är snabbare och billigare. Företag som verkar kryssningsrederier till Storbritannien inkluderar kändis, P & O Cruises, Thompson Cruises och Cunard. Att resa till England på ett kryssningsfartyg är en bekväm men relativt dyrt sätt att resa. Ett billigare alternativ är att boka som en passagerare på ett lastfartyg.
3

Hitta en lastbärare väg till England. Även generellt billigare, kan detta alternativ ta mycket längre tid. Resa från Singapore till Southampton tar ca 37 nätter, från Buenos Aires till Tilbury ca 29, från Kanarieöarna till Felixstowe (i Suffolk) ca 10, och från New York till Southampton ca 12. Kostnaderna är ungefär halva priset av att resa på ett kryssningsfartyg. Även om det är en "inga krusiduller" alternativet, kommer du att ha din egen stuga, och det finns en bar och lounge. Frukost, lunch, middag och mellanmål ingår i priset. Alla måltider serveras i officerens lounge. De flesta lastbärare har ett gym, och en del har en liten pool. Ta en bra bok och inte förvänta massage, champagne och underhållning ombord varje natt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103677.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.