Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man identifierar en Johnson Super Sea Horse

Namnet "Seahorse" har använts av Johnson sedan 1929, och där anges inte specifik modell. Under mitten av 1950-talet, genom 1960-talet, var det namnet "Super Seahorse" används för att beteckna ett deluxe Seahorse, som normalt hade snyggare trim och färg. Andra uppgraderingar ingår: fjärrkontroll, elstart och en fet mittsektion som minskat buller på grund av dess dubbla väggkonstruktion. Alla Johnson utombordsmotorer 1955-1979 huvudsakligen identifieras på samma sätt, med senare modeller som innehåller extra information inom koden. Saker du behöver
Penna och papper
Johnson modellnummer notering
Visa fler instruktioner
1

Undersök utombordaren utsida. Sedan Johnson Super Seahorse var en lyxig modell, är det normalt identifieras som sådan. Utsidan av det yttre huven locket bör identifieras med "Super Seahorse," såvida dekaler har tagits bort, eller motorn har målas.
2

Leta Johnson modellnummer. Johnson utombordare identifieras med modellnummer, som finns nära akterspegeln klämman, där utombordaren fäster båten, inuti kåpan, som täcker toppen av utombordaren, eller på själva motorblocket. När man tittar på motorblocket, är modellnumret på en nickel-stora silver tätning. Den exakta placeringen av modellnumret varierar, men det finns i någon av dessa platser.
3

Skriv ner Johnson modellnummer.
4

Identifiera Johnson Super Seahorse. Johnson utombordare från 1950 och 1960 har en alfanumerisk kod som måste matchas med en notering som liknar den som finns på Marine Engine hemsida. När refererade till denna notering, har en 1961, 40-hästkrafter Johnson utombordare modellnumret "RDSL-23."
5

Identifiera de 1969 och senare Johnson utombordare. Modellen talsystem förändrats under 1969-1970 modeller, och inkluderade hästkrafter beteckning och annan information. Till exempel identifierar modellnumret "J33EL69" en 1969 Johnson 33-hästkrafter utombordare med elstart då refererade till noteringen finns på marinmotor hemsida.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104576.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.