Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Vad behöver jag för att måla min Glasfiber Lake Boat?

Måla båtar är inte nämnvärt skiljer sig från målning bilar. De material som används kan variera, men samma verktyg och tekniker används, även om de flesta av målningen åstadkommes på undersidan av båten. Ett av de största problem med att måla båtar är att använda rätt färg. Inte bara måste stå upp för rigorösa bruk, måste det vara icke-toxiskt för användning i vattnet. Dual-Action Sander

Ett dubbelverkande slipmaskin användes för framställning av den gamla gelcoaten färg för ett nytt skikt. Eftersom båtar har så mycket mer yta än bilar, med en dual-action slipmaskin snabbar kraftigt upp processen för framställning av båtens skrov för färg. Dual-action slipmaskiner är också användbara för slipning färgen efter att det har torkat, i förberedelse för den slutliga polering.
Paint

Typisk bil färg inte kan användas på båtar . Marine-kvalitet färg är mycket mer kemiskt stabilt när det utsätts för vatten och skapar en mycket hårdare yta som hjälper avleda repor från stenar och grenar under vattnet.
Paint Gun
< p> En sprayfärg pistol är avgörande för målning av stora ytor såsom båtar. Även marina Färgen kan appliceras med en rulle i vissa fall, med hjälp av en sprutpistol är mycket enklare och ger en slät, blank yta som replikerar båtens ursprungliga finish. Paint pistoler används också för att tillämpa primer över glasfiber reparationer, om nödvändigt. Används för att polera den färdiga ytan av färgen efter sista slipningen
Orbital Buffer

Orbital buffertar , för att få fram den lyster och glans av den färdiga produkten. Ett brett utbud av polermedel används med orbital buffert för att avsluta lack, allt från tung-cut polering creme till extra-finskuren haze remover.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104428.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.