Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur Wire en marin Ankarspel

Elektriska marina ankarspel ger stark, pålitlig kraft för hantering av linjer och hemtagningen. Många ankarspel utrustade med en speciell montering på trumman för att gripa ankarkätting, vilket gör hela ankaret höja processen mycket mindre arbetskrävande. Elektriska ankarspel är inte komplicerat att installera och makt, de kräver endast en omkopplare och tre bitar av grov tråd. Växeln och ledare ska vara dimensionerade lämpligt att bära den maximala belastningen från ankarspel motor - liten tråd eller växlar kan orsaka ankarspel misslyckande och skapa en brandrisk. Saker du behöver
Skruvmejselsats
Wire strippor
Terminal Tool Review Wire
Terminal slutar
Switch
Visa fler instruktioner
1 < p> Klipp en bit tråd att göra en körning från batteriets pluspol band till ankarspelet pluspol. Strip 1/2 tum av isoleringen från ändarna av den positiva ledningen med kabelskalaren. Crimp en ring terminal på varje ände av kabeln med de terminala crimpers. Installera den positiva kabeln på batteriets pluspol band och på vinschen pluspol.
2

Montera omkopplaren i en position som kommer att vara bekvämt för den person som arbetar ankarspelet, enligt den metod som tillhandahålls av byta tillverkare.
3

Skär en bit tråd att köra från omkopplaren terminaler till batteriets negativa terminal strip. Strip 1/2 tum av isoleringen från ändarna av tråden med kabelskalaren. Crimp en ring terminal på varje ände av kabeln med de terminala crimpers. Montera kabeln på batteriets minuspol remsan och kontaktstift.
4

Skär en bit tråd att köra från omkopplaren terminaler till den negativa inlägg på ankarspelet. Strip 1/2 tum av isoleringen från ändarna av tråden med kabelskalaren. Crimp en ring terminal på varje ände av kabeln med de terminala crimpers. Montera kabeln på kontaktstift och ankarspelet minuspol.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103504.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.