Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur Lim Down Matta i en Jon Båt

Ny marina matta för golvet i din Jon båt kommer definitivt att öka värdet på din båt, men viktigast av allt, kommer det att öka säkerheten för din Jon båt. Eftersom vi är bara människor, när vi försöker gå på vatten, har vi en tendens att halka. Nytt marin mattor på golvet i din jon båt kan bidra till att förhindra människor från att falla på våta, hala fläckar. Du kan installera nya marina matta i ditt jon båt i en enda eftermiddag. Saker du behöver
Marine mattan
Metall spackel
Craw hammare
Grov-grit sandpapper Flighter Palm Sander
Shop vakuum
Broom (tillval) katalog Dust Pan (tillval) katalog Tvättmedel
Electric varm kniv
Sheet (tillval) katalog Double-stick silvertejp
Marker (tillval) katalog Sax (tillval) katalog Marine matta lim
tandspackel
Visa fler instruktioner
1

Köp dina mattor. Skaffa enda marina mattan för att vara säker på att mattan är tillräckligt motståndskraftigt mot fukt och UV-strålar.
2

Rulla ut mattan och lägg ut platt, ovansidan nedåt, helst på en ren uppfart, för att minska kurvor och öka formbarhet.
3

Ta bort den gamla mattan från Jon båt. Försök att hålla mattan intakt, eftersom du kommer att använda den för en mall för att skära den nya mattan senare. Börja i ett hörn och dra mattan upp. Använd en stor kniv metall spackel eller klo slutet av en hammare för att hjälpa dig dra upp mattan i ett stycke.
4

Ta bort gamla torkade limrester från båten golvet. Skrapa bort vad du kan med en spackel. Använd grovt slippapper och en palm slipmaskin för att avlägsna envis lim som återstår.
5

Vakuum med en butik vakuum eller sopa noggrant med en sopborste och skyffel. Rengör golvet med en lösning av 1 uns av flytande tvättmedel till en liter varmt vatten. Skölj med rent vatten och låt det torka.
6

Sprid ut den gamla mattan ovanpå den nya mattan, med både mattor top-side-down. Skär den nya mattan med en elektrisk varm kniv, som kommer att försegla kanterna. Om båten inte tidigare heltäckningsmatta, sprida ut en gammal plåt i botten av båten för att använda som en mall för att skära den nya mattan. Håll bladet på plats med dubbel-stick silvertejp, om det behövs. Markera de yttre kanterna på mattan linje med en markör, och skär ut formen med en sax. Placera plåten ovanpå den nya mattan och använda den som en guide för att klippa nya mattan att passa.
7

in den nya marina mattan på plats. Tack ner tillfälligt med dubbla stick silvertejp på ena sidan av Jon båt. Lyft upp mattan på den andra sidan, vända den upp och ned över toppen av det temporärt tacked sida. Applicera marint mattan lim med en tandspackel. Ställ tillbaka mattan på plats. Jämna mattan från mitten av båten mot sidorna med dina händer och fötter för att reda ut eventuella luftbubblor. Låt limmet torka. Ta bort dubbla stick silvertejp och upprepa processen på andra sidan.
8

Dammsug mattan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104373.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.