Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man tar bort ett bränslefilter i Min båt

Även om man skulle kunna tro att båtar och bilar har olika komponenter , en del delar den viktigaste delen - motorn . Massor av båtar använder bil och lastbil motorer att vända propellrarna , och de använder samma delar för att fixa dem också . När det blir dags att göra löpande underhåll såsom byte av bränslefilter , det är mycket likt att göra samma jobb som en bil . Men eftersom varje båt är olika , finns det några steg att följa för att först lokalisera filtret , ta sedan bort det . Saker du behöver
Ficklampa
dräneringskärlet
Flathead skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna motorrummet på din båt . Detta skulle kunna vara bara locket på en utombordsmotor , eller en lucka på en hastighet båt . När det är öppet , lokalisera linjen bränsletillförseln , vilket leder in i luftintaget på ovansidan av motorn .
2

Trace bränsleledningen med ficklampan , efter linjen tills du kommer till bränslefiltret . Om du inte kan följa linjen från motorn , sedan börja på bensintanken och följ bränsleledningarna framåt . Hursomhelst , är bränslefiltret i mitten någonstans . Ta slangklämmorna på vardera änden av bränslefiltret med skruvmejsel .
3

Placera tråget under bränslefiltret . Dra sedan bränsleledningarna bort av bränslefiltret med händerna , och låt de filter och ledningar rinna i pannan . Sedan kasta det gamla filtret .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103572.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.