Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Sailors 'Verktyg

Sailors' verktyg är i princip allt du behöver ha för att klara av ett problem som uppstår på din båt som du är ute på havet. De typer av verktyg en sjöman behov varierar beroende på vilken typ av båtliv görs. Till exempel, om båtlivet resan är kort, behöver du inte många verktyg. Å andra sidan, om resan är ute på havet, du behöver massor av verktyg. Mekaniska verktyg

Mekaniska verktyg är sjömännens verktyg som behövs för reparation av en båtens mekaniska system, såsom dess motor. Dessa verktyg är också användbara för upprätthållande av en båtens system. Blandade vise grepp och skruvdragare (t.ex. Allen, Torx, Philips knivar och platta) är en del av en sjöman verktygslåda. Det är också klokt att ha metall och trä stämjärn, en liten kälke, en bågfil som har extra blad, en ansenlig grupp av kanal lås, en rörtång, viss löneglidning slag, ett måttband och en klo hammare.


Elsystem

Som seglare bör du ha verktyg som specifikt behandlar eventuella elektriska problem på båten, om de skulle inträffa. Grundläggande elektriska systemet verktyg inkluderar en digital multimeter, en elektrisk termisk pressverktyg, eltejp från ett känt varumärke som 3M och en butan brännare för användning i värmekrympbara terminaler. Du behöver också diverse gul och röd tråd, storlek 12 AWG är bra eftersom det kan hantera tunga laster. Det är också klokt att ha reservbatterier ombord för någon utrustning som kräver dem, såsom ficklampor.
Rigg

Rigg är den anordning genom vilken vindens kraft används för att driva en segelbåt. Rigg kan inkludera master, tågvirke, segel och gårdar. För att förhindra att något händer till båtens rigg, behöver du följande verktyg för att fortsätta riggen: en outnyttjad segelduk, segla reparation tejp, ett par extra tuffa sax, bivax, spöstraff snöre, segla reparation tråd, segelmakare s nålar, ett segel tillverkarens handflata, en syl, Båtsmansstolens och tråd av rostfritt stål. Du bör också göra några små linjen för några surrningar, reparationer eller linjer messenger.
VVS

VVS sjömännens verktyg att du kan hantera alla vattenrelaterade och VVS -system problem på din båt, om de inträffar. Några grundläggande VVS-verktyg är rörmokare kitt, Teflon tejp, räddnings tejp (eller någon annan typ av själv-fusing silikontejp), några silvertejp och en extra slang i samma storlek som du använder på din båt. Trä propparna kommer också komma till hands, och de bör vara i storlek genom skrov på båten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104451.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.