Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man Grind glasfiberbåtar

Glasfiber är ett material som används i konstruktionen av båtskrov på grund av sin mångsidighet och hållbarhet. Vid ommålning en glasfiber båt, måste du slipa ytan på båten för att den nya färgen att hålla. För att göra detta, många människor använder en slipmaskin --- eller kvarn --- att hjälpa till med denna uppgift. Slipa bort den gamla färgen ser till att du har en slät yta när jobbet är klart. Saker du behöver
Lösningsmedel tvätta
Duk
Handheld sander
Slipplatta
Brytare
Sandpapper
Visa fler instruktioner
1 < p> Applicera tvätt med lösningsmedel till en ren trasa och ta bort all vax från ytan av den glasfiber båt. Om du försummar att rensa bort vaxet innan slipning, kommer din kvarn driva bara vaxet i de repor som du gör när du sand, vilket kommer att resultera i ett färgskikt som inte fastnar liksom.
2 < p> Fäst slipplattan till kvarn. De flesta handhållna slipmaskiner har ett kardborrefäste sida som slipplattan fäster. Montera påsen till slutet av slipmaskinen för att fånga damm när du arbetar. Anslut din kvarn
3

in en brytare för att skydda verktyget från strömspikar och slå på enheten.
4

Slipa hela ytan av glasfiber båt, där du vill måla. Gå upp och ner, med början på ena sidan och arbeta din väg mot den andra. Du måste slipa hela ytan för att se färgen med följa.
5

Grind några små delar som du inte kan nå med slipmaskin med en liten bit sandpapper. Det kommer att finnas små sprickor och andra svåråtkomliga områden där man inte kan nå så en liten bit sandpapper kommer väl till hands för att nå dessa områden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104598.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.