Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man reda på om min båt har registrerats i Texas

Om du köper eller har köpt en båt i Texas, kan du kräva att dess registrering historia för att registrera den igen eller försäkra den. Båtar i Texas är registrerade genom US Coast Guard och /eller Texas Parks and Wildlife Department. I vissa fall kanske du inte invigt registreringsinformation om det innehåller någon annans privata information, men du bör kunna få en registrering historia för försäkringar med en enkel sökning. Instruktioner
1

Kontrollera den nuvarande registreringen. Se på klistermärket på vindrutan på båten. Den indikerar kustbevakningen registrering och /eller registrering med delstaten Texas. Båtar registrerade hos kustbevakningen behövde inte vara registrerade hos staten fram till 2004, så om båten har varit ur drift av någon anledning, kan du inte hitta en historia statlig registrering.
2

Skriv ner båtens identifierande information. Gör en anteckning av skrovidentitetsbeteckning (HIN). Det ligger på aktern (baksidan av båten) eller styrbord (höger sida av båten). Skriv ner båtens namn och port av hagel, som vanligtvis visas på aktern, men kan förekomma på vardera sidan. Addera 3

Query Texas Parks and Wildlife Department. Besök parkavdelningen hemsida och följ instruktionerna för att ange båtens identifierande information. Du måste ange ditt namn, adress och telefonnummer för att få registreringen historia.
4

Kontrollera för Kustbevakningen registrering. Om båten inte har en registrering historia med delstaten Texas, kan du hitta den information du behöver med den amerikanska kustbevakningens fartyg databas. Databasen kräver fartygets namn. Skriv namnet i databasen fältet och klicka på "Enter" för att återgå till informationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104429.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.