Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur polska båtbottnar

De flesta båtskrov är gjorda av ett glasfiber material. Om båten är i vattnet under långa perioder, kan skrovet förlora sin glans. Alger, pollen och andra föroreningar i vattnet och på dess yta kan ta bort vaxet beläggningen från skrovet. Innan du kan polera båtens skrov, måste du först rengöra den för att ta bort eventuella fläckar som kan göra att de polska och vaxet från att absorberas i skrovet. Saker du behöver
5-liters hink
Vatten
flytande diskmedel tvål
Flytande båt
skrov renare mjuk pensel skurborste
mjuka trasor
Handdukar
båtskrov polska
Skyddsglasögon
Electric buffert med polering pads
båtvax
Visa fler instruktioner
1

flytta båten ur vattnet och på en torrt område. Tvätta skrovet på båten med rent vatten.
2

Blanda flytande diskmedel tvål och vatten inne i en 5-liters hink. Använd mjuk pensel skurborste och en mjuk trasa för att skrubba ner hela skrovet på båten. Tvätta tvålvatten utanför skrovet med rent vatten. Använd flytande rengöringsmedel båtens skrov att ta bort svåra att ta bort fläckar.
3

Applicera flytande rengöringsmedel båtens skrov till båtens skrov som beskrivs av ansökan instruktionerna på flaskan. Använd en mjuk trasa eller mjuk pensel skurborste att skrubba bort eventuella svåra att ta bort fläckar från skrovet. Tvätta bort överflödigt rengöringsmedel från skrovet med rent vatten. Applicera rengöringsmedel så många gånger som behövs för att ta bort alla fläckar på skrovet.
4

Torka skrovet på båten med ett par mjuka trasor eller handdukar. Se till att hela skrovet är helt torkat innan du lägger båten skrovet polish.
5

Applicera båten polish mot skrovet på båten med en mjuk trasa eller en polering pad. Gör små cirklande rörelser vid tillämpningen av polish på skrovet. Fortsätt gnugga polska till skrovet tills skrovet har ett glasartat utseende till det.
6

Sätt ett polerplatta in den trådlösa bufferten. Applicera en generös mängd av båt vax till polerplatta. Börja applicera vaxet över polerat skrov genom att göra små cirkulära rörelser med bufferten. När vaxet börjar dis över polerade skrovet, använd en ren polerplatta att avlägsna överflödigt vax och till slut polera skrovet tills den skiner. Fortsätt att applicera vaxet över polerade skrovet tills önskad glans har uppfyllts.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104427.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.