Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man renoverar en glasfiber båt

Any renoveringsprojekt kan vara rigorösa i bästa, och stört omöjligt i värsta fall. Renovera en glasfiber båt är inte annorlunda i detta avseende. Om du börjar med en solid, bra-skick skrov, men hittar du att processen går mycket smidigare än om du köpt eller ärvt en båt med ett skrov i dåligt skick. Interiören plywood och mjuka ytor är oftast lätt att byta ut, men ett dåligt skrov kan bryta ens den mest välmenande förnyare. Saker du behöver
Hull-rengöringskemikalier
Marine mattor
ersätter sitsklädsel
Motor tune-up kit
metall polish
Rena trasor
Visa mer instruktioner
1

Rengör glasfiberskrov med en specialitet skrov-rengöring kemiska. Dessa kommer att avlägsna vatten och rostmärken på gelcoaten på båten, lämnar bakom den ursprungliga finish. De flesta båt-rengöringssystem är extremt arbetsintensiv, så planera för gott om tid att rengöra och återställa skrovet till sitt ursprungliga skick.
2

Riv upp den ursprungliga marina mattor från däcket på båten . Trots att båten är glasfiber, kommer däcket att vara plywood. Nytt marin mattor är mer som mattan i ditt hem och mycket mer bekväm att gå barfota på än marina mattor från ens tio år sedan. Att anbringa nya mattor till däck, använd en marin-grade mattan lim, sprider limmet ut över hela däcket.
3

Byt ursprungliga sits med nya kuddar och överdrag. Ultravioletta strålar från solen ta en tung belastning på äldre vinyl klädsel, vilket orsakar sprickor och missfärgningar. När vinyl sprickor, är skummet i sätet föremål för mögel angrepp. Vid behov kan byta platser för glasfiberbåtar beställas som helt enkelt skruva i stället för original. Medan detta gör processen dyrare, det gör det också mycket snabbare.
4

Tune motorn och byt ut alla delar som behöver bytas. Om motorn ej har startats i flera år, är det troligt att bensinen i tanken har blivit nedsmutsade och måste spolas ut ur systemet innan du försöker starta motorn. Medan du gör detta, byt bränslefilter, luftfilter och tändstift. Med detta kompletta, byta motorolja, byt båtens batteri. Så länge som motorn är i gott skick, bör detta tillåta att motorn startar när tanken är fylld med färsk bensin.
5

Rengör metall trim på båten med metall polish och en trasa, eller om trim har blivit kämpar med rost, byt ut den. På glasfiber båtar, de förtöjningsknapar och rails är oftast de mest skadade delarna, men du kanske upptäcker att vindrutan ramen är i dåligt skick samt. Kontakta båttillverkaren för information om delar specialitet ersättning som behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104554.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.