Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Skillnaden mellan en djup cykel & ett Börjar Marine Batteri

Starta och deep-cycle batterier är utformade för olika applikationer och förhållanden. Även om båda kan användas i båtar, bör startbatterier skall användas för att starta motorn medan deep-cycle batterier ger färre cranking ampere. Entreprenad

Skillnaden mellan djup-cykel och startbatterier ligger i täten plattan konstruktion. Djup-cycle batterier har solida blyplattor som är mycket tjockare än svampen blyplattor i startbatterier. Svampen konstruktion i startbatterier ger mer yta, vilket resulterar i fler cranking ampere. Cranking förstärkare är den mängd ström som ett batteri kan producera till 32 grader Fahrenheit. Ju fler startkapacitet ampere ett batteri har, desto lättare är det att starta motorn.
Livstid

livet för ett batteri beror på hur det används. Om ett startbatteri är djupt cyklas, eller urladdas ned till 20 procent av sin laddning, räcker det oftast mellan tre månader och ett år, enligt sol-electric.com. En djupt cykel batteri kan pågå mellan fyra och åtta år i samma djupt cykel ansökan. Djup-cycle batterier bör vara överdimensionerad med cirka 20 procent om de ska användas för att starta en motor.
Marine Batterier

Batterier som ska vara används i båtar är oftast hybridbatterier, en kombination av djup-cykeln och startbatterier. Deras konstruktion innehåller både tjockare plåtar än traditionella startbatterier, men plattorna är också porös att producera mer startkapacitet ampere.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103694.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.