Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur Båt till Bimini Island, Bahamas, Från Fort Lauderdale, Florida

Den Bimini Islands i Bahamas är en mycket populär båtlivet destination. Det ligger bara 42 nautiska miles, vilket är mindre än 50 miles, off av Ft. Lauderdale kust. Många båtägare göra denna resa från Ft. Lauderdale till Bimini Islands för en lång helg eller semester. Denna resa är mycket kort, eftersom det bara tar några timmar. Kombinationen av bra väder och ett bra navigationssystem kommer att göra denna resa mycket enkelt och roligt. Saker du behöver
sjövärdiga båt
Navigationssystem
Bensin
Visa fler instruktioner
Instruktioner
1

Ready din båt med alla rätt tillbehör. Kontrollera att du har gott om bensin och tillräckligt med mat och vatten för att hålla dig över, eftersom det är en mycket kort resa.
2

Ange koordinaterna för Bimini Islands till navigationssystemet. Den havsbaserade waypoints koordinater är latitud 25 42,043 och longitud är 079 18.200.
3

Kom ihåg att dessa är koordinaterna för offshore waypoint, och din slutpunkt är den kustnära waypointen. Inte initialt skjuta för kustnära vägen punkten som ingången vaktas av en sand bar på havssidan och en sten revet på den södra sidan.
4

När du når offshore waypoint, sakta ner och lokalisera inshore avståndsmarkeringar som är belägna på stranden. Kom ihåg att dessa avståndsmätare är ibland svåra att upptäcka, och att hitta dem kommer att göra din strategi mycket lättare.
5

Efter lokalisering av kustnära ranger Finders, som ligger vid latitud 25 42.08 och longitud 79 18.58 , lindra din väg till stranden och docka din båt. Njut av din vistelse på Bimini Islands.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104092.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.