Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man tar bort räcken från en segelbåt

Segelbåt räcken består av flera komponenter. Det är typiskt en båge predikstol tillverkad av rostfria rör för att skydda fördäck mannen medan han är på fören. En sträng predikstolen tillsätts ibland runt aktern och kvartalen för att skydda sittbrunnen besättningen. Lifeline stöttor är placerade längs den yttre kanten av kärlet. Lifelines är fästa till och akter predikstol (om tillämpligt) och kördes genom ett öga i toppen av varje stolpe. Detta system syftar till att skydda alla ombord och hindra någon från att falla eller spolas överbord. Saker du behöver
Skruvmejselsats
Teleskoprörelse mekaniker spegel
Justerbar skiftnyckel
1/4-tums Ratchet och uttag
Razor kniv
Visa fler instruktioner

1

Ta livlinor. Ta loss livlina där den ansluter till predikstolar och skruva livlina från stöttorna. Ta bort eventuellt bälte som kan finnas mellan de livlinor och rälsen tå.
2

Lokalisera de genomgående bultarna under däck där predikstolen och medlemmar Ledblock bultas. Använd spegeln, eftersom utrymmena är sannolikt att vara trånga och endast marginellt tillgänglig.
3

Ta bort fästskruvarna. Håll låsmuttern fortfarande underifrån med en spärr och uttag. Lossa fästskruvarna från ovan med en skruvmejsel. Skjut skruvarna upp och ut ur däcket underifrån om de inte gänga sig ut.
4

Skiva självhäftande strö mellan varje stödhandtag medlem med en rakkniv kniv när du har tagit bort skruvarna. Dra skendelarna upp och bort från däcket. Skrapa eventuella kvardröjande lim av däck med rakkniv kniv.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103465.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.