Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Pontoonfartyget Motor Monteringsanvisningen

Montering en båtmotor på din ponton båten är relativt lätt att göra, men bör göras med hjälp, eftersom Båtmotorer tenderar att vara ganska tung. Allt medelstora och stora båtar storlek ponton införliva ett motorfäste i aktern på perrongen av båten. Detta gör att du kan lägga till praktiskt taget alla utombordsmotor till ponton båten som du önskar. Det finns huvudsakligen två typer av montering som kan användas. Den första är en klämma-på berget, och den andra är en bolt-on montering. Om aktern motor mount har en rad hål i den, var den avsedd för bolt-on motorer. Om det inte finns några hål, då det var avsett för klämma-på motorer. Saker du behöver
talja (tillval) katalog Skiftnycklar eller hylsnycklar
Visa fler instruktioner
1

bort locket från båtmotor, och anslut sedan kroken från blocket och ta itu med lyftkrok som du hittar under motorkåpan. Detta steg är endast nödvändigt ifall du inte kan lyfta motorn på plats. Pontonbåtar kan ofta drivas med relativt små motorer, så tror inte att du måste installera den största motorn som finns på din ponton båten. Motorn nära aktern
2

position så som antingen klämman kan sättas på plats, eller bultarna kan köras genom monteringsplattan.
3

Sänk en klämma-stil motorfäste över toppen av monteringsplattan, och dra åt klämmorna ner genom att snurra den gängade stången bultarna med fingrarna tills de är täta.
4

Passa en bult-stil motor med monteringshålen på tallriken, och kör bulten igenom med skruvhuvudet inombords. Dra åt bultarna ner ordentligt med antingen en skiftnyckel eller en hylsnyckel.
5

Fäst kopplingarna motorstyrning till motorn om det inte är en rorkult-driven motor. Med länkaget bör redan finns på båten om den är avsedd att använda en ratt och kaptenens stol. Om det inte finns någon Styrpulpeten på båten, måste du använda en rorkult-driven motor om du inte vill installera en Styrpulpeten själv.
6

Anslut bränsleledningen och batteriet till motor för att slutföra installationen av din ponton båt motor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104685.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.