Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Båtturer till Europa från USA

Resa från USA till Europa med båt är mycket enklare än det låter. Det finns ett antal kryssningsrederier som erbjuder transatlantiska och ompositionering resor varje år. Det finns även lyxiga båtar liknande Queen Mary II och Seabourn Yachts att segla till Europa ofta. Ett sista alternativ som är praktiskt taget obefintliga, tar passage ombord en Freightliner att göra resan till Europa. Cruise Lines

Beroende på hur snabbt du vill åka till Europa med båt, ombord på en kryssning är alltid en maklig alternativ. Transatlantiska kryssningar reser till olika delar av Förenade kungariket och Medelhavet flera gånger per år. De flesta kryssningar av detta slag kan vara upp till två till tre veckor tur och retur. Omplacering kryssningar är ett annat populärt sätt att kryssning utomlands. Dessa kan ibland ta dig till flera kontinenter under en resa och varar allt från två veckor till en månad.

Kryssningsrederier som erbjuder transatlantiska och ompositionering resor är Princess Cruises, Royal Caribbean International, Celebrity Cruises, Holland America Line, MSC Cruises och Disney Cruises. Varje enskild kryssningsrederi har normalt någon typ av kryssning tema när de reser in i internationellt vatten. Beroende på var du reser till, kan många av dina ombord evenemang och shower underhållning representera detta tema som kunde ditt land och utflykter mark.
Oceanliners och Yachts

Cunard oceanliner kryssningar använder fartyg som Queen Mary II och drottning Victoria för att korsa Atlanten i internationellt vatten. Dessa typer av resor är lite dyrt, men segling ombord något av fartygen skulle vara en dröm för vissa. Inredningen i Cunards fartyg är genomarbetade, de är utrustade med glittrande ljuskronor och eleganta gobelänger sammet. Enligt Cunard hemsida, är Queen Mary II "den vackraste oceanliner någonsin byggts."

Cunard fartyg segla till Europa flera gånger per år, vanligtvis avgår från avresehamnar som New York eller Fort Lauderdale. De resor med Cunard avgår från USA, förra någonstans från åtta dagar till nästan en månad. Eventuella noterade priser från Cunard webbplats inkluderar inte skatter, hamnavgifter eller bränslekostnader.

Seabourn Yachts är också en lyx passagerarbåt som inleder från Fort Lauderdale till en rad europeiska länder, inklusive Frankrike, Portugal, Spanien och Storbritannien. Seabourn kortaste voyages senaste 11 dagarna och den längsta, 29 dagar. De passagerarpriserna debiteras per kryssning är mer än 50 procent av av ordinarie broschyr priser. Företaget har sex båtar i sin flotta: tre som har en 200-personers kapacitet, och tre med en 400-plus-personer kapacitet
Freightliner Passage
<. p> Freightliner Cruises har flera resor till Europa, med några avgår varje två till tre veckor, och några var fem till sex veckor. Freightliners konstruerades ursprungligen för en sak: att dra gods. Men sedan omkring 2000, är ​​fler fraktbolag bokar små grupper av passagerare (cirka sex till 10) för varje resa.

Varje lastfartyget har gäststuga områden, komplett med privat bad. Delade gäst områden omfattar tvättmöjligheter, matplats, träningsrum och lounger. Alla passagerare som reser via en Freightliner kryssning måste vara helt mobil och kan gå i trappor, eftersom det finns inga hissar eller rullstolsanpassade sektioner fartyg tillgängliga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104014.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.