Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Trailer Jack Instruktioner

Den inre benet av en släpvagn jack rör sig upp och ner när du vev domkraften handtaget för att justera höjden på släpvagnen tungan. Korrekt säkra jacket till tunga släpet garanterar din säkerhet vid lyftning och sänkning framför vagnen. Chocking släpvagnens hjul också håller dig och andra trygg när du ansluter släpet till dragkrok för din bil. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
3/8-tums spärrskaft
stoppklossar
träbit sälja Grease gun
Visa fler instruktioner

1

Välj ett uttag från Hylsnyckelsats den matchar storleken på muttern sitter på undersidan av den U-bultarna som håller trailer jack till släpet tungan. Anslut uttaget till en 3/8-tums spärrskaft. Kontrollera varje mutter för att säkerställa att de är täta. Sväng spärren medurs för att dra åt eventuella hittat lösa sexkantmuttrar. Chock under fram-och baksidan av en släpvagn hjul för att hålla vagnen rullar
2

Wedge ett hjul.

3

Vrid jack handtaget medurs för att höja den främre delen av vagnen. Placera DRAGKROK ansluten till din bil under skumt placerad på framsidan av vagnen. Vrid jack handtaget moturs för att sänka släpvagnen på hitch bollen. Kontrollera det inre jack armen drar helt i trailern uttaget. Ta bort stoppklossar innan du flyttar ditt fordon.
4

Placera stoppklossar som beskrivits tidigare innan du kopplar släpvagnen från bilen. Vrid handtaget på släpvagnen uttaget moturs för att sänka domkraften. Ställ en träbit under trailern uttaget för att förhindra att uttaget från att sjunka ner i marken innan du lägger vikt på domkraften.
5

Skjut änden av en fettspruta på smörjnippeln ligger nära uttaget hantera. Pumpa fettspruta hantera att driva in fett i växlarna på släpvagnen jack.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103666.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.