Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Nautical Flag Traditioner

Historien om flaggan användning till havs är gammal och färgstark, som fartyg och hamnar har alltid använt flaggor för att skicka meddelanden eller varningar. Olika nautiska flagg traditioner utvecklats långsamt under århundradena, men det var inte förrän den 18: e talet som flaggsignaler blev standardiserad och därmed mer användbar. Den franska flottan var den första att främja en standardiserad kod signalering flagga, med britterna och USA att gå in kort därefter. Naval signalering flaggor följa strikta regler för placering och timing. Merchant Marine, fritids segling och varning eller ångest flaggor är inte en fråga om lag, men varje system följer vissa regler. Naval Flags

Franska örlogsflaggan signalering utvecklades i 18th century. År 1763, främjade grundaren av den franska Marine Academy, Sebastian de Bigot, ett system med 336 fördefinierade kommandon eller signaler med hjälp av färgade flaggor som symboliserade siffrorna noll till nio. Den brittiska Royal Navy började utveckla under 1790 en kod när amiral Lord Howe införde ett protokoll med hjälp av flaggor som representerade siffrorna noll till nio samt sex andra flaggor. Med dessa kunde 260 signaler sändas. År 1800 expanderade amiral Popham Howe signaler, inklusive ett alfabet, så ord inte ingår i lexikonet kan preciseras. Den amerikanska marinen parallellt britterna att utveckla sina signalsystem koder. Slutligen, var det internationella signalsystemet, eller ICS, med 40 flaggor antagits och används av de flesta sjöfartsnationer idag.
Merchant Marine

Merchant Marine fartyg använder ICS signalering kod, men också har vissa regler att följa när du skriver och lämnar hamnar. Dessa riktlinjer har fastställts av US Merchant Marine rådet år 1950, om inrättande tider när flaggorna ska höjas och sänkas, placering av flaggor på fartyget, och flagga används, upphörande amerikanska och utländska hamnar. Dessutom är det sjö-reserverar Merchant Marine vimpel flugit ombord på alla fartyg med anledning av sekreteraren av marinen för att vara militära hjälpfartyg under krigstid. Befälhavaren på fartyget och hälften av dess tjänstemän måste vara US Naval Reserve medlemmar att förtjäna äran att flyga denna flagga.
Recreational Yachting

ärendet av den amerikanska Yacht Ensign - en variant av den nationella flaggan, med 13 stjärnor som omger ett ankare i blått, med den vanliga röda och vita ränder - använd istället för att använda det nationella fänrik var kontroversiell i många år. Marinen krävde att yachter använda den nationella fänrik liksom yacht fänrik vid segling, även om de flesta båtar fortsatte att flyga endast båten fänrik. År 1939 gav marinen i och yachter fortsätter att flyga båten fänrik. Yachts idag använder ICS och utländsk flagg såsom statliga flaggor och yacht club flaggor medlemskap, personliga flaggor av ägaren och särskilda signaler segling som ägare frånvarande, gäst ombord eller ägare vid måltid.
Varning Flags

Vanliga varningsflaggor består av nödsignaler, vädervarningar postat av US Coast Guard och dykning signaler, vilka är speciella flaggor som varnar om att dykare är nere och att gå vidare med försiktighet. Nödsignaler inkluderar ICS-signalen flaggor N och C, även känd som i november Charlie, vilket betyder "jag är i nöd och behöver omedelbar hjälp." Den amerikanska Weather Bureau och Kustbevakningen fluga väder flaggor varning som betecknar styrka och snabbhet av stormar. Två flaggor visas i USA och Kanada när dykare är i vattnet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104668.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.