Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Båtturer till Cancun

Cancun, Mexiko populäraste semesterort, ligger på den östra kusten av Mexiko längs Yucatan halvön. Känd för sina västra Karibien azurblå vatten och 14 kilometer av vit sandstrand, har Cancun aktiviteter som passar nästan vem som helst --- från snorkling, världsklass fiske och Maya ruiner till ett spännande strandnära restaurang-och nattliv. Ingen hamnterminalen finns i Cancun. Fartyg som kommer hit förankra offshore och anbud besökare i. Carnival Elation
p Om du funderar på att ta en stor båt till Cancun, erbjuder Carnival Cruise Line regelbundna turer från Mobile, Alabama, till Mexiko, med Cancun ett stopp längs vägen. Trip längder är normalt fem dagar, med ett stopp i Cancún och en annan på offshore ön Cozumel. Njut av din resa och dagar till sjöss till och från Mexico ombord på Elation med aktiviteter, underhållning, pooler, jacuzzi och matställen. Det erbjuder ett kasino, pianobar, dansklubbar, speciella faciliteter och aktiviteter för barn i alla åldrar, basketplan, motionsspår, minigolf och spa. Priserna varierar så att kabinen storlek och resdatum.

Carnival Cruise Lines Review

3655 NW 87th Ave.

Miami, FL 33178

888-227 -6482

carnival.com
Cancún /Cozumel Water Taxis

Kanske din båttur till Cancún är en resa från den närbelägna ön Cozumel. Båttaxi och färjor finns tillgängliga för denna ö-till-fastlandet resa. Passagerarfärjor och taxi avgår från stora bryggan i downtown Cozumel. Vattnet taxi anländer i Cozumel vid Plaza del Tortugas på Boulevard Kukulcan. Båten avgår Cozumel dagligen hos 6 PM Resan tar tre timmar. Som av 2010, är ​​kostnaden per person $ 15.
CharterWorld
p Om den lilla båten eller den veckolånga, befolkade kryssningsfartyg är inte passa dig, kanske du kan överväga en privat yacht charter. CharterWorld erbjuder en mängd olika fartyg för att möta behoven hos din resa till Cancún. Som ett exempel, är det yacht Flinder tillgänglig med en nio-medlem besättningen och sova för 10 i fem privata hytter. Alla hytter har platt-tv, dvd-spelare och king size-sängar. Fartygets faciliteter inkluderar en fullständig kommunikation svit med fax, kopiator, skrivare, dator och e-post. För din användning är kajaker, snorklar redskap, kanot, WaveRunner, jolle, fiskeutrustning, vattenskidor, vind surfare, cyklar, skotrar och ett gym. Njut av däck poolen och jacuzzin på flybridge. Screena en ny release film i det inre teatern eller på natten på däck på den stora skärmen. Ingen detalj är glömt. Som av 2010, är ​​den privata charter för en vecka $ 125.000.

CharterWorld LLP

29 Harley St

London, Storbritannien W1G 9QR

954 -603-7830

charterworld.com

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103714.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.