Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Marinmotor Verktyg

Olika typer av motorer kräver olika typer av verktyg för att utföra arbete på dem, beroende på vilken typ av fordon eller maskin de är avsedda för. Till exempel, motorer som är konstruerade för en marin miljö kräver speciella verktyg för att ta bort eller byta ut delar av en båtmotor och att byta olja i själva motorn. Gimbal lageravdragare

Balansupphängning lager är runda delar inuti motorn i en marin motor som ofta tar emot den värsta stöten av kraften medan motorn är igång. En gimbal lageravdragare används för att ta bort och ersätta dessa lager inuti en marinmotor. En gimbal lageravdragare är en lång, fjäderbelastad verktyg som hjälper sina användare att nå inuti motorn och ta bort gimbal lagret utan att skada motorn. Dessa verktyg detaljhandeln för cirka 300 dollar.
Marin olja växlare

automatolja växlare kan du byta olja i din båtmotor utan att ta bort motorn och ta isär. Dessa marin olja växlare har en pump och en hink, så att du kan pumpa olja ur båtens motor med en omvänd pump. Detta gör att byta olja i din båtmotor nästan lika bekväma som bara koppla in din marin olja växlare och bläddra en switch. Den väger cirka nio pounds totalt, så att du enkelt kan ta den med dig ombord båten. Dessa verktyg detaljhandeln för drygt 200 dollar, i genomsnitt.
Skiftnyckel skiftnyckel
p Det finns olika typer av skruvar och bultar på marina motorer som får behöver lossas och avlägsnas. Dessa bitar av hårdvara har huvuden på dem som kräver särskilda båtmotorer verktyg. Ett sådant verktyg är skiftnyckel skiftnyckel, vilket är en cirkulär skiftnyckel med en öppning som ser ut som en utsmyckad blomma på slutet av den. Cirkeln i mitten av öppningen har åtta lika stora halvcirklar längs utsidan av det, tänkt att passa över huvudet på hylsor nötter förbinder olika mekaniska komponenter inom marin motor. Dessa skiftnycklar vanligtvis detaljhandeln för cirka 70 dollar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104013.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.