Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man byter Marine plywood PRYDNAD

Marin-plywood används ofta för båtdäck eftersom den är resistent mot vatten. Däremot kan den skadas från år av konstant användning. Byte av marin-plywood liknar ersätta plywood för de flesta andra typer av applikationer. Med några få verktyg och rätt mått, kan du ta bort din gamla plywood trall och installera nya plywood. Saker du behöver
Måttband
Tabell Pencil
såg
brytjärnet
3-tums träskruvar
Drill
Skyddsglasögon
Visa fler instruktioner
1

Mät alla bitar av plywood som behöver bytas ut. Kör ett måttband längs längden och bredden på PRYDNAD bitar och registrera varje mätning så att nya bitar kan klippas till rätt storlek.
2

Mät det första kortet och markera med en penna där snitt måste göras. Rada upp det första arket av marint-plywood med bladet på bordet såg. Slå på sågen och grepp brädan på båda sidor. Skjut den genom bordet såg längs linjen för att göra den första cut. Vänd brädan och göra det andra snittet. Upprepa processen för alla bitar som måste skäras. Markera de bitar så att du vet var du ska installera dem när du är klar.
3

Ta bort alla gamla bitar av marint-plywood trall som behöver bytas ut. Skjut ett spett under och dra upp för att ta bort det första kortet. Fortsätt att bända upp all plywood som behöver bytas förrän den har alla tagits bort. Inspektera reglarna för att se till att de är fortfarande i god form innan du installerar den nya plywood.
4

Ställ in den första bit plywood till rätt plats på däck och skruva fast med 3-tums träskruv. Utrymme ut skruvarna var 12 tum, och se till att borra dem direkt in i sargen under. Montera resten av skivor av plywood på samma sätt tills däcket är installerad.
5

Inspektera området för att se till att inga skruvar sticker upp och att alla PRYDNAD styrelser är fästa vid båten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104238.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.