Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man stabiliserar en Jon båt

En Jon båt är i huvudsak en flatbottnad aluminiumbåt med ett grunt skrov. De är användbara i en mängd olika fiskar och situationer jakt, men när det kommer till rida, kan de vara notoriskt ben skärande över öppet vatten. Detta beror på att skrovet är gjord för att lägga på lugnt vatten för jakt, snarare än skära genom vågor. För att få en jämnare ridning båt, kan du skrota antingen din Jon båt för ett V-skrov, eller så kan du installera en bärplansbåt på din utombordsmotor. Saker du behöver
borrmaskin och borr
Pencil
Utombordsmotor bärplansbåt
3/8-tums enhet hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Lyft motorn på Jon båt till sitt transportläge och lås den på plats. Detta kommer att ge dig bättre tillgång till de ytor som du behöver arbeta med.
2

Placera bärplansbåt på anti-kavitationsplattan av Jon båtmotorn och markera hålen som du behöver för att borra med hjälp av en penna. Den kavitationsplatta är den platta metall hyllan som ligger precis ovanför motorns propeller.
3

Borra nödvändiga hål för montering av bärplansbåt med borrmaskin och en borr som är samma storlek som de bultar som används för att fästa bärplansbåt till anti-kavitationsplattan.
4

Rikta in hålen i bärplansbåt med de hål som borrats i anti-kavitationsplattan, kör sedan bultar på båda och installera muttrarna för att fästa bultarna på plats. Dra åt skruvar och muttrar med en hylsnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104647.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.