Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man installerar ett ekolod Givare

En ekolod använder två olika delar för att ge information om vatten och djupet i en båt - en bildskärm och en givare. Givaren avger sonar vågor som studsar ner i kroppen av vatten och nedsänkta hinder. Vågorna studsar tillbaka till givaren där de översätts och skickas till skärmen, vilket i sin tur visar resultatet via elektroniska pixlar. Saker du behöver
Marine epoxy
Borrmaskin och bits
silikon täta och täta pistol
Marker
Visa fler instruktioner
1

Mät ut en sträcka som är åtminstone en tredjedel av båtens längd bort från motorn och propellern. Markera platsen på båtens skrov där den vilar under vattnet där för att montera givaren.
2

Håll givaren fäste till båtens skrov på den markerade linjen. Markera skruvhålen från fästet på båten. Borra hålen ut. Applicera lim på baksidan av konsolen och montera på skrovet och se till att rikta de borrade hålen. Skruva fästets skruvar för att förstärka limmet. Applicera silikon täta runt kanterna på fästet och över skruvarna för att skapa en vattentät tätning till båten.
3

Placera givaren på fästet och borra på fästet. Anslut djupsummern kablarna till givaren och köra dem upp och in i båten. Dra kabeln längs sidan av båten, med hjälp av zip-band om det behövs.
4

Anslut kablarna i skärmen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104134.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.