Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur mäter Teleflex styrsystem för båtar

Teleflex tillverkar styrsystem kabel för inre och yttre båtar. Styrkabeln fäster ratten för att slå av motorn. När du vrider på ratten, trycker propellern genom vattnet och driver båten i samma riktning. Mäta en båt rätt för styrkabeln garanterar att det kommer att vara tillräckligt lång så att den inte går sönder och tillräckligt kort för att undvika glapp i ratten. Saker du behöver
Mäta Pappersband
och penna
Visa fler instruktioner
utombordare Båtar
1

Placera spetsen på ett måttband på utsidan förarens sida av båten vid gasreglaget anslutningen. Sträck måttbandet i en rak linje på akterspegeln. Notera denna mätning.
2

Mät bredden på utombordsmotorn topp och dividera med två för att hitta mitten. Placera måttbandet spetsen på mitten av motorn och sträcka ut den till förarsidan på akterspegeln. Notera denna mätning också.
3

Lägg mätningarna från steg 1 och 2, och sedan lägga till ytterligare 4 meter. Avrunda ditt svar till närmaste hela foten. Detta är den önskade längden av styrkabeln.
Inombordare Båtar
4

Mät bredden på akterspegeln och notera ditt svar.
5 < p> Placera spetsen på ett måttband på förarsidan exteriör på akterspegeln. Sträck bandet framåt, nedför på gaspådrag anslutningen. Notera detta nummer också.
6

Lägg dina mätningarna från steg 1 och 2, och avrunda talet uppåt till nästa fot. Beställ en Teleflex styrkabeln i denna längd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104015.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.