Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Stegen i evakuera en båt

Hur att evakuera en båt är en viktig sak att veta om du är på en båt som är sjunkande eller behöver evakueras eller arbetar på en båt som har liknande problem. Det finns ett antal olika saker som måste göras för att på ett effektivt och säkert evakuera en båt. Kontakt Hjälp
p Om båten sjunker eller en kollision är nära förestående, är det första som bör göras i kontakt med räddningstjänsten som kan skicka hjälp. Detta kan göras genom att direkt prata med Kustbevakningen eller den som ger hjälp i vattnen du seglar igenom, eller genom att skicka ut en fyr, om de inte kan nås via radio eller ingen svarar. Detta sätt när du får båten evakuerades, bör hjälpa vara på väg och hitta dig i beredskapsbåtarna närheten.
Inventera Flottar och Escape Båtar

Alla fartyg ska ha andra vatten hantverk ombord som är svåra att sjunka och som kan hålla alla passagerare ombord i händelse av båten faktiskt sjunker. Inventera alla dessa och hur många livpreservers du har så att du kan vara säker på att du har tillräckligt för alla passagerare ombord. Passera ut dessa livpreservers och ger tydliga, lugna instruktioner till passagerarna och besättningen om var de måste stå, vad de ska göra och vad som händer. Mass panik är dåligt någonstans men särskilt illa om de små gränserna för en båt, så att hålla folk lugna är integrerad för att säkert evakuera båten.
Ladda Båtar
< p> När du laddar escape båtar eller flottar, se till att en besättningsmedlem eller någon som kan styra eller kontrollera båten blir ombord först, så att de kan styra flotten eller fly båt i fall människor behöver räddas när båten är redan i vattnet. Då kvinnor och barn bör lastas på nästa, eller de som vill ha en svår tid simning i öppet vatten utan en båt i närheten för att plocka upp dem. Lägg sedan till män i båten. Överbelasta inte dessa båtar eftersom det äventyrar alla ombord. När alla är framgångsrikt evakueras, hålla ihop i dessa båtar eller flottar på öppet vatten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103469.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.