Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man byter en piedestal Boat Seat

Båt sits piedestaler stödja vikten av sätet och dess användare, och hindrar stolen från att flytta runt på grund av båtens rörelse. Typiskt kupolformad, har sockeln en övre platta över däck och en nedre platta under däck. Plattorna är genomgående bult och åt så att de är ordentligt klämma däcket materialet. De är dimensionerade för att sprida de krafter de stöder över ett relativt stort område för att undvika skador på däck. Marine piedestal platser kommer brukar komma med en ny piedestal bas som är bearbetad för att passa stolen perfekt. Nya stolar och gamla baser är inte nödvändigtvis utbytbara. Saker du behöver
Socket Ratchet
ställa
Wrench in
Razor kniv
Borrmotor
Borr satt
Polyuretan täta (3M 5200) katalog Caulk pistol

Visa fler instruktioner
1

Ta bort alla fästen från den gamla sockeln. Håll låsmuttrarna på undersidan av sockeln med en skiftnyckel och tillbaka hela det genomgående bultar ut helt.
2

Slice någon täta mellan den övre sockeln plattan och däck löst med rakkniv kniv. Lyft piedestal upp och fri från däcket. Ta bort den nedre plåten ur sitt fack.
3

Placera den nya övre sockeln plåten på plats på däck. Försök att rada upp genom bulthål, om möjligt. Om de gamla hålen inte matchar den nya sockeln, borra nya bulthål genom däck med borr och borrkronor. Fyll alla gamla hål med täta.
4

Pressa en liberal sträng av fogmassa på kanten av klämman ansiktet på de övre och nedre piedestal plattorna. Placera plattorna i sina positioner och installera två genomgående bultar, dra sedan åt dem för hand för att lokalisera och hålla plattorna på plats. Montera resterande genomgående bultar och dra åt alla bultar för hand.
5

Låt täta att inrättas för ca sex timmar, sedan åt genom bultarna helt. Detta kommer att bilda en vattentät tätning och förhindra att vatten tränger in i däcket material och kölsvinet nedan. Använd en rakkniv kniv för att skära av täta som pressas ut när den torkar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103468.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.