Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man målar ett däck Laser segelbåt

Den ikoniska Laser segelbåt är en stor liten racing båt, men om den inte sköts på rätt sätt, kan däcket bli hala, och så småningom kan skadas på glasfiber ram. Måla din Laser däck kommer att förlänga sitt liv och kommer också att göra det ser bra ut. Beläggning dina däck med en anti-slip färgen kommer att göra din båt lättare att flytta runt på medan på vattnet och kommer även att låta dig anpassa färgen och utseendet på den. Saker du behöver
Sandpapper
epoxikitt
målartejp
Glasfiber färgprimer
Halkskydd måla
3 Paint rullar och brickor
Tätningsmedel lackfärg
Trailer
Visa fler instruktioner
1

dra din båt ur vattnet på en släpvagn och ta bort och beslag eller annan hårdvara på eller runt däcksytor du vill måla.
Sida 2

Sand däck med vissa medellång-grit vått /torrt sandpapper för att avlägsna gammal färg och ge en ruggad yta för din nya färg att hålla sig till. Om några fläckar, skador eller sprickor påträffas, fyll i med en epoxibaserat glasfiber spackel.
3

Applicera ett lager eller målartejp runt däcket ytor för att säkerställa jämn målade linjer tillämpas, och att skrovet ytor inte är målade med anti-slip däck måla.
4

måla på ett lager glasfiberväv färgprimer. Se till att alla däck ytor täcks med grundfärg. Se till att göra detta på en klar dag, eller i en täckt väl ventilerad garage för att förhindra regn från att skada de målade ytorna. Låt torka enligt tillverkarens anvisningar innan du fortsätter till steg 5.
5

Måla på anti-slip färg. Använda ett nytt magasin och rulle tillämpar ett jämnt lager runt alla däck ytor. Den anti-slip Färgen innehåller grus som kommer att bidra till att ge dragkraft vid manövrering runt båten på vattnet. Eftersom lasern är en mycket liten farkost, anti-slip beläggning målas på alla däck ytor gör att du snabbt flytta runt båten på ett säkert sätt. Lägg till en andra eller tredje lager, om du vill. Ju fler lager du lägger, desto längre tid kommer att hålla upp mot elementen.
6

Paint på en slutlig tätningsmedel lack coat efter anti-slip färgen har haft tillräckligt med tid för att torka. Använd en ny rulle och fack för detta steg också, för att täta anti-slip lagret från vattenskador.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104769.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.