Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man använder en 4-Man Commercial Life Raft

Kommersiella livflottar levereras med två olika betyg. Man är klassificerat som ett offshore livflotte, vilket bör omfatta bestämmelser och förnödenheter för fem dagar. Den andra graden är en oceangående flotte som är utformade och levereras för långsiktig överlevnad - 30 dagar eller längre. Båtar bör alltid förses med rätt livflotte för den typ av segling att fartyget gör och med tillräckligt många flottar för människor. Glöm aldrig att lager vatten, även om du är på drift på vatten är havsvatten inte är lämpligt som livsmedel. Instruktioner
Starta Life Raft
1

Store båten på däck, om möjligt. Gör båten så tillgänglig som möjligt i händelse av nödsituationer.
2

Placera livflotte på däck nära järnväg om det är lagrat där.
3

Knyt draglinan som blåser upp flotten på en skena eller ett säkert fäste.
4

Kasta livflotte i havet. Dra i repet om livflotte inte automatiskt blåsa. Om båten uppblåst upp och ner, då den mest kvalificerade simmare ska simma ut till flotten, ta tag i repet som sitter på undersidan av flotte och vänd på det.
5

Dra flotten nästa till fartyget. Har alla människor som kommer att resa på detta livflotte ombord. Den sista personen att styrelsen ska skära av repet och befria livflotte från fartyget.
Väl ombord
6

Kontrollera förbrukningsmaterial, inklusive vatten, matransoner och medicinsk redskap, för att se till att ingenting har skadats eller förlorats vid lanseringen.
7

Kontrollera alla passagerarnas hälsa. Behandla eventuella skador till det bästa av din förmåga.
8

Uppskatta hur lång tid det tar dig att räddas baserat på din position. Dela upp dina leveranser till beräknade på antalet personer ombord och den tid du räknar med att vara på livflotte.
9

Förbered din räddningsutrustning, såsom radio eller nödraketer för användning.

10

Bo så lugn som möjligt och komfort nervösa passagerare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104346.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.