Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man installerar Bomar Luckor

Bomar luckor är en allt-i-ett-enhet som sälar och trimmar åtkomstöppningarna av din båt. Installera en Bomar lucka korrekt behöver använda rätt packning och installation hårdvara för att ansluta trim flänsen till glasfiber området kring öppningen. En felaktig installation kan tillåta vatten att passera genom luckan och ange din båt. Detta kan förstöra insidan av din båt om öppningen sitter över en stuga eller elpanel. Saker du behöver
SPACKEL
Pencil
1/8-tums borr
Drill
Rag
slutna celler skum packning
Brukskniv
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

bort lim och gamla packningen från området runt lucköppning med en spackel.
2

Center en Bomar lucka över den rengjorda öppningen. Öppna luckan locket. Kör spetsen på en blyertspenna runt varje monteringshål stämplas i det trim fläns på luckan. Avlägsna luckan från öppningen.
3

Borra ett 1/8-tums hål i varje blyertsmarkering med en 1/8-tums borr och en borrmaskin. Torka glasfiber spån från de borrade hålen med en trasa.
4

Ställ Bomar luckan ner på en fast yta med botten av trim flänsen uppåt. Dra skyddspapperet från baksidan av skum med slutna celler.
5

Tryck slutna celler skum packning på undersidan av trim flänsen. Kör packningen runt hela flänsen. Överlappning ändarna hos packningen 3/4-inch. Skär packningen till längden med en mattkniv.
6

Skjut de två rostfria skruvar levereras med Bomar luckan genom de två hålen på trim flänsen. Passa in skruvarna med två av de 1/8-tums hål du borrade runt lucköppningen. Dra åt skruvarna med en stjärnskruvmejsel.
7

Installera en rostfri skruv i varje hål av trim flänsen för att slutföra installationen av Bomar luckan.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103752.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.