Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

DIY Wakeboard Speakers

En wakeboard torn kan vara ett mångsidigt verktyg för din båt. Inte bara kommer det att lansera ryttare högre i luften än waterski pyloner, kan tornet frigöra insidan av din båt genom att fungera som förvaring. Du kan bifoga wakeboard rack, belysningsarmaturer, och även höljen högtalare till ett robust wakeboard torn. Eftersom de flesta tornen är ihåliga kan de döljer lätt och skydda högtalarkabeln. När du har dina högtalare installerat, kommer du att kunna njuta av högljudda, djup bas medan du wakeboard. Saker du behöver Sida 2 gängade 8-tums diameter avsnitt av PVC rörsystem Sida 2 U-bultar, 2 1/2 tums
4 låsmuttrar
4 brickor
Drill
Drill bits
Högtalaruttag cup
Flytande epoxi Sida 2 gängade gavlar
lödning pistol
Silver core löda
8 fästskruvar Sida 2 högtalare, 8 tums ruler
gummilister
Visa fler instruktioner
1

Mät och göra två varumärkena 2 1/2 inches isär på mitten av varje 8-tums PVC-rör och borra hål att U -bultar passar igenom.
2

Borra ett hål i mitten av varje gängad gavel. Dessa kommer att vara för högtalarterminalen cup. Skjut koppen på plats och köra en sträng av flytande epoxid under läppen av koppen. Kontrollera att du använder epoxi som fäster på PVC. Skruv ändlocken på den gängade änden av PVC-slangar. Klipp dina rören till rätt längd för att ge dem den rätta volymen för högtalarnas storlek.
3

Skala ändarna på 2 längder av högtalarkabeln och tvinna trådarna i koppar. Anslut den svarta och röda tjurar till de negativa och positiva terminaler för högtalare koppar, respektive, genom att lyfta den fjäderbelastade kontakten och glider tråden på plats. Anslut inte kablar till högtalarna tills rören är monterade på tornet.
4

Skjut U-bulten runt tornet och i de 2 hålen i kapseln. Skjut en bricka över varje ände av U-bulten och trä sedan en låsmutter på plats. Använd en skiftnyckel för att dra åt muttrarna.
5

Anslut den svarta och röda kablar till den negativa och positiva polen av talarna, respektive. Löda anslutningar med silver core lod så att de inte går sönder i hårt vatten.
6

Borra 4 hål i kanten av PVC-rör, eller hur många hål din högtalare kräver för montering. Skruva fast högtalarna på plats, och du kommer att vara redo att ansluta dina högtalare till din stereoförstärkare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104307.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.