Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man lyfter en båt utanför en Trailer

Små passagerarbåtar används för rekreation, fiske och ibland transporter. Mindre båtar som transporteras för släpvagnar kopplade till missöden, som ansluter till större fordon, oftast pickuper och SUVs. De trailers har två hjul och är i allmänhet tillverkade av armerad stål med tätskikt. Ibland kommer båten måste lyftas av trailern på land för att måla eller reparera släpvagn eller nedre däck. Saker du behöver
Hydrauliska domkrafter (2) katalog 55-gallon stålfat (2) katalog Cinder block (2) katalog Stout balk
Visa fler instruktioner

1

Bogsera trailern med båten på en plan yta. Häng släpvagnen från bilen och flytta bilen flera meter bort. Placera askakvarter på marken på baksidan av däcken för att blockera någon rörelse.
2

Placera en domkraft under fören (främre) av båten. Höj i urtaget tills bågen är upphöjd en fot över den bakre delen av båten.
3

Position två 55-gallons fat på vardera sidan av den bakre av båten. Placera en stout balk under den bakre av båten med båda ändarna av balken vilande på trummor.
4

Placera den andra domkraften under bakre delen av båten. Höj det tills båten är 3 inches ovanför släpvagnen. Dra vagnen framåt tills det rensar båten sedan sakta sänka bakre uttaget tills båten vilar på balken och lyfts från trailern helt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103667.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.