Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur du ändrar bränslefilter på en Crusader

The Crusader båtmotorer har ett bränslefilter som skiljer ut föroreningar från bränslet innan de når motorn. Om du har svårt att starta din Crusader, eller du har kört det i 500 timmar sedan förra bränslefiltret förändring, måste du byta filtret. Ett smutsigt bränslefilter kan täppa upp med föroreningarna, skapar ett hinder för att jämna bränsleflödet. Byta bränslefilter på en Crusader är ett enkelt jobb för erfarna hem mekaniker och bör inte ta mer än 15 minuter. Saker du behöver
Catch hink
Disponibel trasor eller pappershanddukar
plasthandskar
Byte bränslefilter
bandnyckel
Motorolja
Visa fler Instruktioner

1

Placera en hink under bränslefiltret fånga bränsle som riskerar att spillas.
2

Sätt på dig plasthandskar. Dra ut bränslefiltret avtappningspluggen i botten på bränslefiltret. Vänta på det bränsle som fanns i filtret för att spilla ut i hinken.
3

Skruva loss bränslefiltret från bränslepumpen med en rem skiftnyckel. Skruva av filterbehållaren från botten av bränslefiltret. Ställ det gamla bränslefiltret åt sidan.
4

Smörj ny skål O-ringen från den nya bränslefiltret paket med motorolja. Placera den nya skålen O-ringen på filterbehållaren. Skruva skålen i botten av det nya bränslefiltret.
5

Smörj in O-ringen för bränslefiltret med motorolja. Placera O-ringen på bränslefiltret tätningen. Dra åt bränslefiltret på bränslepumpen hand.
6

Starta motorn. Kontrollera att det inte finns några bränsleläckage. Kontrollera att tillbehören är ombonad och tätt om det finns läckor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104010.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.