Hur man palla upp en lastbil

Att förstå hur man korrekt att jack upp din lastbil när du utför gör-det-själv bilverkstäder är oerhört viktigt för din säkerhet och för att förhindra skador på bilen som du reparerar. Med några enkla steg kan du jack upp din lastbil ordentligt. Instruktioner
1

Samla de verktyg du behöver för att ordentligt jack upp och säkra din lastbil från marken. Detta bör innefatta en hydraulisk domkraft, pallbockar och en öppen yta att arbeta. Kontrollera att det inte finns några verktyg, barn eller husdjur runt under denna process. De kan leda till en olycka eller skada.
2

Dra åt Lossa skruven på domkraften. Slip domkraften under bilens kontrollenhet arm som ligger bakom däcket. Använd spaken på domkraften för att höja huvudet av domkraften och därmed höja fordonet. Använda kontrollgruppen tar alla resor ut ur suspension, vilket gör det enklare och snabbare att jack lastbilen upp.
3

sluta pumpa jack spaken när hjulet snurrar fritt. Detta är tillräckligt hög för att utföra någon tjänst du behöver göra. Titta under bilen och märker församlingen kontrollgruppen där uttaget är belägen. Under stötdämparen är ett bra ställe att hitta en av dina pallbockar.
4

Placera en andra pallbock under ramen av fordonet om det behövs. Vrid Lossa skruven på domkraften så att domkraften att sänka bilen på stödbenet s upptagningsskålarna. Ge bilen en lätt skakning för att se till att den är säker. Det är bättre att ha bilen falla innan du är under den. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69047.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.