Hur man byter en Starter i en 1998 Tacoma

Startmotorn på fordon är vad som får motorn startas och funktion för att fungera korrekt. Det är viktigt att läsa alla instruktioner noggrant innan du fortsätter med projektet, så att du kan se till att du har en känsla för vad du behöver göra och hur du behöver göra det. Instruktioner
1

Ta en stund att titta på hur startmotorn, motor linjer och bromsslangar är utlagda. Detta är viktigt att veta eftersom du kommer att behöva sätta ihop den på samma sätt som du tog isär. Om du har några frågor längs vägen, rådfråga din manual reparation.
2

Koppla bort batteriet börjar med minuspolen först. Leta upp och haka av flexibelt gummi som linjer på baksidan av hjulhuset. Detta görs med en bult tas bort från sidan av bålen och en från under bilen. Ta bort plastlocket som ansluter batteriet och startmotorn
3

. Skruva loss muttern som håller kabeln till startmotorn. Ta bort kabeln. Ta den extra batterikontakten från startmotorn. Skruva de två bultarna som håller startapparaten in i motorn. Dra i startsnöret framåt och vicka det lite för att få loss den från motorn.
4

Inspektera nya starter att se till att det inte finns någon skada och att det ser exakt ut som den gamla starter, såvida du uppgraderas till en olika starter. De bulthålen och kabelkontakter bör vara på samma platser. Ominstallera den nya startmotorn med baksidan av borttagandet riktningar. Återanslut batterikontakterna och starta trucken att kontrollera att allt fungerar som det ska.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69024.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.