Hur Lube övre bulten för Strut Mount Replacement

Demontering av fjäderben korrekt är mycket viktigt för en väl fungerande av bilens fjädringssystem vid återmontering. En del av denna demontering kommer att kräva att strut mounts som skall ersättas och den övre skruven åt strut montera skall lubed. Detta görs inte bara för att rensa upp i strut, men också för att rädda ett par delar som inte kommer med de nya strut mounts. Instruktioner
1

Köpa nya strut mounts och märker skillnaden mellan de nya och gamla strut mounts. Du kommer förmodligen hitta den gamla strut montera att vara extremt korroderat och fjällning isär. Den låsmutter är viktigt att rensa upp och spara, eftersom en ny man inte kommer med de nya strut mounts. Du kan köpa en separat.
2

Avlägsna strut montera ur fordonet, men låt det ihop. Ställ någonstans som är ren från skräp och damm, men kan fånga smörjmedel eller andra vätskor för korrekt avfallshantering, liksom ett oljetråg eller annan behållare.
3

Fyll hela fjäderben byssa med en genomträngande olja eller andra inträngande smörjmedel. Dessa kan innefatta WD-40, PD Blaster eller Liquid Wrench. Detta kommer att bryta bort korrosion och låt den falla bort från den övre bulten och andra komponenter i strut.
4

Låt oljan sitta en stund i staget pentryt så att det är dags att arbeta och avlägsna korrosion. Dumpa ut vätskan i en olje behållare för korrekt avfallshantering och skölj staget för att ta bort de lösa korrosion och skräp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68983.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.