Hur Återställ Radio /Stereo på en 1998 Volkswagen Jetta

I 1998 Volkswagen Jetta hade totalt sex utföranden finns: GL, GT, TDI, Wolfsburg, GLS och GLX. De GL, GT och TDI utföranden kom inte standard med en radio, men hade en valfri AM /FM och kassett eller cd-spelare finns. De högsta tre utföranden kom alla standard med en stereoanläggning. Alla ljudsystem i 1998 Jetta har en anti-stöld system som kräver att du matchar upp en ersättare radio med Jetta instrumentpanel genom att återställa radions stöldskydd. Saker du behöver
Radio informationskort
Visa fler instruktioner
1

Hitta kortets radio informationen - det lilla kortet som har radions serienummer och radion anti -stöld koden. Denna kod är specifik för radion, så om du har köpt en begagnad radio, måste du använda ersättande radions kod. Om du inte har den här koden, måste du skaffa en ny kod från Volkswagen återförsäljaravtal.
2

Set i förarsätet och sätt in nyckeln i tändningslåset. Vrid tändningsnyckeln till "On" läge, men starta inte Jetta. Slå på radion.
3

Radion visar "Safe" och sedan "1000." Ange radio stöldskydd kod med motsvarande förinställda knapparna på den nedre delen av radion.
4

Håll högerpilen på radion tills du hör ett pip. Vrid tändningen till läge "Av"
5

Upprepa steg 1 till 4 för att aktivera radion -. Första gången genom processen deaktiverar den gamla koden instrumentpanelen, och den andra gången aktiverar ny instrumentpanel koden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69100.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.