Placeringen av 1998 Chevy S-10 Fläktmotor Motstånd

Chevrolet S-10 hade varit General Motors kompakt lastbil för mer än 25 år innan den lades ner under 2005. För år S-10 kom med ett brett utbud av tillgängliga alternativ, från fyrhjulsdrift till motorer som 2,2 liters fyrcylindrig, 2,8-liters V-6, och den mest populära, den 4,3 liters V-6. I 1998 denna modell var tillgänglig med antingen manuell eller automatisk klimatkontroll. Det automatiska systemet tillåts för en dator för styrning av temperaturen inne i fordonet. Detta var en trevlig funktion, men reparera endera av dessa system kan bli dyrt. Att kunna serva delar av systemet själv kan enkelt spara pengar. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Ratchet
Metric sockets
Brukskniv
svart RTV silikon
Momentnyckel
Visa fler instruktioner

1

Parkera fordonet på en plan yta. Aktivera parkeringsbromsen. Slå av tändningslåset och ta ut nyckeln ur fordonet. Öppna huven. Leta reda på fläktmotorn motståndet kontakten på passagerarsidan i motorrummet brandvägg. Den kontakten kommer att ha en ljusblå tråd, en brun tråd, en mörkblå tråd och en solbränna tråd. Lossa kontaktstycket genom att lyfta på spärren.
2

Ta bort de tre bultar från motståndet. Om fordonet inte har fabriken utrustade luftkonditionering, ser du inte de bultar. Skär en kvadrat ungefär två inches runt kontakten med din brukskniv tills du kan komma åt bultarna. Ta bort motståndet från fordonet.
3

Installera den nya motståndet och dra åt bultarna till 17 tum-pounds med momentnyckel. Applicera en stor pärla i Svart RTV Silikon till det område som klipptes utan att lämna några öppna luckor. Montera kontakten tills du känner att den snäpper fast.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68878.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.