Hur Översyn en Rotor knapp på en bil

Slutföra en tune-up eller översyn på ditt fordon omfattar processen att kontrollera rotorns knappen, även känd som distributör rotor. Din bil kan eller inte kan ha en distributör rotor, men om det gör det, följ anvisningarna nedan för att se över en rotor knapp. Instruktioner
1

Gå distributören rotor genom att först ta bort fördelarlocket. De exakta instruktioner varierar med märke och modell på din bil, men grunderna kommer att vara densamma. Leta reda på skruvarna på fördelarlocket, ta bort den nedre skruven och skjut locket.
2

Ta distributören rotor och utföra det nödvändiga arbetet. Detta bör omfatta kontroll av alla delar som hör till distributör för kraftig korrosion eller hudsprickor. Om du hittar någon, kommer du vill ersätta dessa delar. Du kan också överväga att blötlägga nötter eller bultar i penetrerande olja för att frigöra en del av de korrosionen för bättre funktion och förmåga att bedöma för skador.
3

Skjut distributören rotor på plats vägen den kom ut. Oroa dig inte om att installera det felaktigt, det finns bara ett sätt för att det ska passa. Kontrollera att det är säkert på plats och titta för att se om någon av trådarna fördelarlocket har lossnat eller har lossnat.
4

Pop eventuella lösa eller fristående distributör cap kablar på plats på fördelarlocket . Dra åt fästskruven för att hålla det tillbaka på plats för att slutföra processen att bibehålla fördelaren rotorn och lockenheten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69007.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.