Hur man installerar ett Lastvagnars låsring

Att veta hur man fyller grundläggande bilverkstäder på din lastbil kan du spara tid och pengar, samt förlänga livslängden på din lastbil. En av dessa ansökningar bör vara hur man byter de kulleder, vilket inkluderar installation av en ny låsring. Instruktioner
1

Säkra trucken på en uppsättning pallbockar, ta bort hjulet och Slutför bytet del av den övre och undre kulleder för din lastbil. När detta är klart kan du starta andra underhåll inblandade i denna process, inklusive installation av nya snäppringar.
2

Titta i hårdvaran kit du fick med de nya kulleder för att hitta den nya snap ring och smörjnippel. Börja med smörjnippel och skruva det på plats. Skruva ner det för hand först, sedan använda en liten tång för att dra åt den. Se till att möta fettet cert i ett område där du kan komma åt den utan att ta bort däcket. Om det är fråga tillbaka, kan det nås under oljebyten.
3

Montera låsringen genom att halka tips av ett par nål-tång i en av insatserna. Detta gör att du kan få låsringen ordentligt på plats. Sätt på ett par skyddsglasögon innan du installerar låsringen för att undvika skador i händelse av låsringen lossnar under installationen, knäppa loss som ett gummiband.
4

Placera låsringen över upp i området där du installerade smörjnippel och expandera den, låta den glida tätt över botten av området. Stäng sedan spetstång gör det möjligt att snäppa på plats och dra åt. Använd änden av en skruvmejsel och hammare för att knacka låsringen för att kontrollera att det är ordentligt monterad. Slip fettet boot på botten av kulleden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69046.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.