Hur man fixar en läcka bromsvätska

Din mekaniker behöver inte alltid att fixa din bil. Det kan också göras av dig. Bara genom att göra lite forskning, kan du räkna ut hur du kan fixa din egen bil. Om du har en broms läcka och du måste fixa det, göra en del efterforskningar på nätet och ta reda på hur du kan fixa en läcka bromsvätska. Instruktioner
1

Se till att du vet hur man rättar till läckan innan modifiera bilen felaktigt. Det är inte rekommenderat att använda en stop-läcka formel, och det finns inga quick-fix metoder för denna typ av läckage.
2

Få en Ombyggnadssatsen om huvudcylindern läcker. Denna grundläggande proceduren ingår att ta bort den gamla cylindern och sätta ett nytt på. Se till att du följer alla anvisningar i satsen.
3

Köp nya bromsslangar om de läcker. Gå till din lokala Biltema och köpa dem. Det är en grundläggande procedur för att ta de gamla läckande dem av och sätta nya bromsslangarna på.
4

Inköp metallrör och en pipe bender om din metall bromsledningarna läcker. Dessa rader kan vara svårare att fixa, och du kan behöva göra lite mer forskning eller be någon om hjälp.
5

Köp en Ombyggnadssatsen om din bromsok kolv läcker. Det kan vara mycket lättare att köpa en helt ny bromsok istället för att försöka bygga om och fixa denna del. Du kan köpa ett helt nytt bromsok kolv hos din lokala Biltema.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68943.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.