Hur man pressa ut en lastbil Lower Ball Joint

Att veta hur man korrekt att trycka ut en lägre kulleden är avgörande för ersättning processen av de övre och undre kulleder av en lastbil. Iaktta stor försiktighet och tålamod att utföra detta arbete i syfte att säkerställa korrekt säkerhet och underhåll av din bil. Instruktioner
en

Placera en drivande kopp för pressen mot överdelen av den nedre kulleden. Sätt press runt kulleden och dra åt tills den ligger an mot den drivande koppen. Kallelse toppen av pressen har en hexagon form, som antingen kommer att vara 7/8ths eller 13/15ths.
2

Hitta rätt uttag och koppla den till en halv tum spärrskaft. Placera denna ovanpå pelarborrmaskin. Dra borren press, trycka den nedre kulleden ur kontrollgruppen. Detta kommer att bli svårt, så du kan behöva använda en fuskare pipa.
3

Använd en bit rör placeras över handtaget på spärren för att lägga till inflytande och styrka till pressen när du dra åt den. Om du behöver ett annat par händer, var inte rädd att be om hjälp. Det skulle kunna vara en betydande mängd av rost och korrosion håller kulleden på plats.
4

Lyssna efter en högljudd pop eller andra ljud, vilket indikerar kulleden rör sig ut ur kontrollgruppen. Detta är ljudet av rost och korrosion bryter gratis. När kulleden har släppt, lossa pressen och ta den drivande koppen från toppen av kulleden. Använd skruven på pressen till pop kulleden helt ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69048.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.